tisdag 10 november 2009

Nu har det börjat hända saker..

Det känns jätteskönt att de tradiga veckorna där ingenting händer är över. Jag började tapetsera sovrummet igår och avslutade det ikväll. Vi har köpt Easyup tapeter, där man sätter klistret direkt på väggen. De är också lite tjockare så att de faller på plats mycket bättre.

Jag fick tips på jobbet om att det finns en liten styrlåda av papp för Easyup-tapeter. Den är suverän att använda för att hålla ut tapeten från väggen. Det innebär faktiskt att man inte behöver någon man som håller i tapeten där nere när man ska tapetsera. Superkul. Har man tapetserat med den gamla versionen av papperstapet så kan man konstatera att det är en dröm att använda Easyup.

Under tiden som jag tapetserat så har Tommy fortsatt med att sätta upp kakel i badrummet. Vi var i kakelbutiken idag och hämtade den röda mosaiken som vi ska ha som effekt. Vid första anblicken kändes den lite för ljusröd men när den väl kom upp på väggen blev det riktigt bra. Det är en färg som man blir riktigt glad över.

I hålen som är kvar ska vi nu beställa speglar som ska fästas direkt på väggen.

I dag har även rörmokaren varit i huset. Han har installerat vattenpumpen och monterat lite rör. Han har även provisoriskt ställt dit toalettstolen så att vi ska kunna använda den. Det är i och för sig manuell spolning ett tag till. Men avloppet fungerar och Tommy slipper gå ut på utedasset något mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar