söndag 8 november 2009

Kakel del 1 klart

Efter en tuff vecka tog vi helledigt fredag kväll (vinprovning i stället) och på lördag blev inte mycket gjort. Jag satte lite kakel under dagen, sedan tog jag släpet och hämtade Lena som jobbat på Pearlshop.
Därefter åkte vi till K-Rauta där vi hittat en del saker för inredningen. Ett laminatgolv till sovrummet (vit ek), en duschkabin och en bänkskiva som ska bli tvättbänk över tvättmaskinen. Vi skulle även köpa tvättställ och blandare till det och till duschen - men det var beställningsvaror som vi får först i veckan.

Kul situation uppstod när vi hämtat duschkabinen på hämtlagret - då hade dom hunnit stänga butiken och vi var inlåsta med bil och släp. Vi fick ringa in till affären och till slut svarade någon som kunda komma och släppa ut oss.

Efter inköpen åkte vi ut till Kallviken, men vi orkade inte ta oss för något alls, utan blev hängande framför TV:n, åt middag och slocknade före kl 22.

På söndag satte vi fart direkt på morgonen och klockan 17 var den sista vita kakelplattan satt. Samtidigt hade Lena målat tak, spacklat och slipat det hon skulle - i det närmaste klart nu. Då kändes det lagom att avbryta för den här helgen.

Vi hann i en paus även bestämma oss för tapeterna. Neutralt vitt och en röd fondvägg i vardagsrum, samma mönster som i på fondväggen fast grått i hallen, ljust beige med vita slingor i sovrum.

1 kommentar:

  1. Jisses vad ni har jobbat på i helgen. Vad härligt att det snart är klart. Namnet Ruckelrenovering stämmer inte längre tycker jag, ni kanske skulle döpa om sidan?....

    SvaraRadera